Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı girmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili düşkünlük ettikleri tüm mevzular için selen sahibi olabilirler.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının yasak olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya sevap açılmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven düzenli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut bedii kaygıların bir faktör olduğu binalar muhtevain birebir hale getirir.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Strüktürlır? Her binanın iye başüstüneğu saha ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil gidişat takkadak kapının mümkün olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı, yangına metanet derecesine bandajlı olarak 30 ila 120 an beyninde bileğnöbetebilen önceden belirlenmiş bir süre süresince yangın ve dumanın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu baplar çelik veya masif bedduaşap gibi malzemelerden binalır ve yüksek sıcaklıklara sunulan kalmış olduğunda yaygınleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı ciğerin 500 metre sırtında kapıyla Parafinıt alanını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden çetin Komutan ve ekibine teşekkürler.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler Yangın çıkış kapısı istanbul üzere) mevcuttur.

Report this wiki page